Για ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ

Τα παιδιά όταν ψάχνουν να βρουν φροντιστή για να φροντίζει τον πατέρα τους, αναζητούν ένα άτομο πεπειραμένο και πρόθυμο να του προσφέρει αγάπη και στοργή, αξίες απαραίτητες για τα άτομα της τρίτης ηλικίας. 

Αναζητούν ένα υπεύθυνο άτομο να τον βοηθά στα…. περισσότερα εδώ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ

Για ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ

Το γραφείο KAZAMIAS βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τα ανάλογα γραφεία/συνεργάτες του στο εξωτερικό και επιλέγει τα καταλληλότερα άτομα μετά από προσεκτική αξιολόγηση των βιογραφικών τους και προσωπική συνέντευξη μέσω Skype ή άλλου είδους Video call.      


Το γραφείο μας σας προσφέρει 6 μήνες γραπτή εγγύηση αντικατάστασης του εργαζόμενου σε περίπτωση αποχώρησης από την εργασία του. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εργοδότησης είμαστε δίπλα σας και έτοιμοι να σας βοηθήσουμε ή να αντικαταστήσουμε το άτομο αν δεν ανταποκρίνεται επαρκώς στα καθήκοντα του και δεν τηρεί τους όρους του συμβολαίου.


Μετά το πέρας της όλης διαδικασίας, σας παραδίδουμε ένα φάκελο με όλα τα απαραίτητα έγγραφα και αντίγραφα όλων των εγγράφων που αφορούν την νόμιμη παραμονή του φροντιστή/φροντίστριας σας.


Μιλήστε μας για τις ανάγκες σας και εμείς θα σας προσφέρουμε το καταλληλότερο προσωπικό.

 

Για ΑμεΑ

Τα άτομα με αναπηρία όταν ψάχνουν να βρουν φροντιστή για να τους φροντίζει, αναζητούν ένα άτομο έμπειρο, έμπιστο, εχέμυθο και πρόθυμο να τους προσφέρει την απαραίτητη βοήθεια για να γίνει η ζωή τους πιο εύκολη και πιο κοινωνικοποιημένη.

Αναζητούν ένα υπεύθυνο άτομο να τους βοηθά στα…

περισσότερα εδώ

Για ΑμεΑ

Ιδιωτικό Γραφείο Εξευρέσεως Εργασίας  (Αρ. Αδείας 62)

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ