Αναζήτηση οικιακής βοηθού/φροντίστριας
 
Τα παιδιά των ηλικιωμένων όταν ψάχνουν να βρουν οικιακή βοηθό για να φροντίζει τους γονείς τους, αναζητούν ένα άτομο πεπειραμένο και πρόθυμο να προσφέρει στα αγαπημένα τους πρόσωπα, αγάπη και στοργή, αξίες απαραίτητες για τα άτομα της τρίτης ηλικίας. 

Αναζητούν ένα υπεύθυνο άτομο να τους βοηθά στα θέματα της προσωπικής τους υγιεινής (τουαλέτα, μπάνιο),

να τους δίνει τα φάρμακα τους, να μαγειρεύει, να διατηρεί το σπίτι καθαρό, να πλένει και να σιδερώνει, να τους φροντίζει όταν αρρωσταίνουν και να τους προσφέρει την συντροφιά του, που είναι τόσο απαραίτητη για την ψυχική υγεία των ηλικιωμένων. Οι οικιακοί βοηθοί πρέπει να είναι εσωτερικοί (να διανυκτερεύουν δηλαδή στο σπίτι του εργοδότη) να είναι ανά πάσα στιγμή παρών σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. Να κατανοεί τις ανάγκες των ηλικιωμένων ατόμων και να τους παρέχει την απαραίτητη φροντίδα που χρειάζονται.

Αναγνωρίζοντας αυτήν την ανάγκη εύρεσης του κατάλληλου ατόμου το οποίο θα εργάζεται ως γηροκόμος στους γονείς τους, το γραφείο KAZAMIAS βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τα ανάλογα γραφεία/συνεργάτες του

στο εξωτερικό και επιλέγει τα καταλληλότερα άτομα μετά από προσεκτική αξιολόγηση των βιογραφικών τους

και προσωπική συνέντευξη μέσω Skype ή άλλου είδους Video call.             

Για να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση, ζητάμε από τα παιδιά που ενδιαφέρονται να προσλάβουν οικιακή βοηθό για τους ηλικιωμένους γονείς τους, να απευθυνθούν στο γραφείο μας και να μας ενημερώσουν λεπτομερώς για το τι ζητάνε.  Έτσι, θα μπορέσουμε και εμείς με τη σειρά μας στο γραφείο KAZAMIAS, να βοηθήσουμε στην εξεύρεση του καταλληλότερου ατόμου.

Το γραφείο μας προσφέρει 6 μήνες γραπτή εγγύηση αντικατάστασης της εργαζόμενης οικιακής βοηθού σε περίπτωση αποχώρησης από την εργασία της. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εργοδότησης είμαστε δίπλα σας και έτοιμοι να σας βοηθήσουμε ή να αντικαταστήσουμε το άτομο αν δεν ανταποκρίνεται επαρκώς στα καθήκοντα του και δεν τηρεί τους όρους του συμβολαίου.

Μετά το πέρας της όλης διαδικασίας, σας παραδίδουμε ένα φάκελο με όλα τα απαραίτητα έγγραφα και αντίγραφα όλων των εγγράφων που αφορούν την νόμιμη παραμονή της εργαζόμενης οικιακής βοηθού.


Μιλήστε μας για τις ανάγκες σας και εμείς θα σας προσφέρουμε το καταλληλότερο προσωπικό.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ

Ιδιωτικό Γραφείο Εξευρέσεως Εργασίας  (Αρ. Αδείας 62)

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ