Ιδιωτικό Γραφείο Εξευρέσεως Εργασίας  (Αρ. Αδείας 62)

Αναζήτηση οικιακής βοηθού/καθαρίστριας
 
Οι εργοδότες όταν ψάχνουν οικιακό εργαζόμενο/οικιακή βοηθό αναζητούν ένα άτομο έμπειρο, εχέμυθο, έμπιστο και πρόθυμο να αναλάβει τη φροντίδα του σπιτιού και του κήπου τους. Να εκτελεί όλες τις οικιακές εργασίες (σκούπισμα, σφουγγάρισμα, ξεσκόνισμα, πλύσιμο οικιακών σκευών, πλύσιμο και σιδέρωμα ρούχων, γενική καθαριότητα και μαγείρεμα). Να περιποιείται τον κήπο και να ποτίζει τα λουλούδια και τα δέντρα.

Αναγνωρίζοντας αυτήν την ανάγκη εύρεσης του κατάλληλου ατόμου το οποίο θα εργαστεί στην οικία σας,

το γραφείο KAZAMIAS βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τα ανάλογα γραφεία/συνεργάτες του στο εξωτερικό και επιλέγει τα καταλληλότερα άτομα μετά από προσεκτική αξιολόγηση των βιογραφικών τους και προσωπική συνέντευξη μέσω Skype ή άλλου είδους Video call.

Για να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση, ζητάμε από εσάς τους εργοδότες που ενδιαφέρεστε να προσλάβετε οικιακή βοηθό, να απευθυνθείτε στο γραφείο μας και να μας ενημερώσετε πλήρως 
για τις ανάγκες σας. Έτσι, θα μπορέσουμε και εμείς με τη σειρά μας, να σας βοηθήσουμε στην εξεύρεση του καταλληλότερου ατόμου.

Το γραφείο μας προσφέρει 6 μήνες γραπτή εγγύηση αντικατάστασης του οικιακού εργαζόμενου σε περίπτωση αποχώρησης από την εργασία του. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εργοδότησης είμαστε δίπλα σας και έτοιμοι να σας βοηθήσουμε ή να αντικαταστήσουμε το άτομο αν δεν ανταποκρίνεται επαρκώς στα καθήκοντα του και δεν τηρεί τους όρους του συμβολαίου.

Μετά το πέρας της όλης διαδικασίας, σας παραδίδουμε ένα φάκελο με όλα τα απαραίτητα έγγραφα και αντίγραφα όλων των εγγράφων που αφορούν την νόμιμη παραμονή της οικιακής βοηθού/καθαρίστριας.


Μιλήστε μας για τις ανάγκες σας και εμείς θα σας προσφέρουμε το καταλληλότερο προσωπικό.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΟΙΚΙΑΣ