Αναζήτηση άντρα φροντιστή

Τα παιδιά όταν ψάχνουν να βρουν φροντιστή για να φροντίζει τον πατέρα τους, αναζητούν ένα άτομο πεπειραμένο και πρόθυμο να του προσφέρει αγάπη και στοργή, αξίες απαραίτητες για τα άτομα της τρίτης ηλικίας. 

Αναζητούν ένα υπεύθυνο άτομο να τον βοηθά στα θέματα της προσωπικής του υγιεινής (τουαλέτα, μπάνιο),

να του δίνει τα φάρμακα του, να μαγειρεύει, να διατηρεί το σπίτι καθαρό, να πλένει και να σιδερώνει

τα ρούχα του, να τον φροντίζει όταν αρρωσταίνει και να του προσφέρει την συντροφιά του που είναι τόσο απαραίτητη για την ψυχική υγεία των ηλικιωμένων. Ο φροντιστής πρέπει να είναι εσωτερικός (να διανυκτερεύει δηλαδή στο σπίτι του εργοδότη) να είναι ανά πάσα στιγμή παρών σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά.

Να κατανοεί τις ανάγκες του πατέρα τους και να του παρέχει την απαραίτητη φροντίδα που χρειάζεται.

Αναγνωρίζοντας αυτήν την ανάγκη εύρεσης του κατάλληλου ατόμου το οποίο θα εργαστεί ως φροντιστής

στον πατέρα σας, το γραφείο KAZAMIAS βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τα ανάλογα γραφεία/συνεργάτες του στο εξωτερικό και επιλέγει τα καταλληλότερα άτομα μετά από προσεκτική αξιολόγηση των βιογραφικών

τους και προσωπική συνέντευξη μέσω Skype ή άλλου είδους Video call.             

Για να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση, ζητάμε από τα παιδιά που ενδιαφέρονται να προσλάβουν οικιακό βοηθό/φροντιστή για τον πατέρα τους, να απευθυνθούν  στο γραφείο μας και να μας ενημερώσουν λεπτομερώς για το τι ζητάνε. Έτσι, θα μπορέσουμε και εμείς με τη σειρά μας στο γραφείο KAZAMIAS, να βοηθήσουμε στην εξεύρεση του καταλληλότερου ατόμου.

Το γραφείο μας προσφέρει 6 μήνες γραπτή εγγύηση αντικατάστασης του οικιακού εργαζόμενου σε περίπτωση αποχώρησης από την εργασία του. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εργοδότησης είμαστε δίπλα σας και έτοιμοι 
να σας βοηθήσουμε ή να αντικαταστήσουμε το άτομο αν δεν ανταποκρίνεται επαρκώς στα καθήκοντα του και δεν τηρεί τους όρους του συμβολαίου.

Μετά το πέρας της όλης διαδικασίας, παραδίδουμε στον εργοδότη ένα φάκελο με όλα τα απαραίτητα έγγραφα

και αντίγραφα όλων των εγγράφων που αφορούν την νόμιμη παραμονή του φροντιστή.


Μιλήστε μας για τις ανάγκες σας και εμείς θα σας προσφέρουμε το καταλληλότερο προσωπικό.

Ιδιωτικό Γραφείο Εξευρέσεως Εργασίας  (Αρ. Αδείας 62)

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ