Ιδιωτικό Γραφείο Εξευρέσεως Εργασίας  (Αρ. Αδείας 62)

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ

Αναζήτηση Φροντιστή/Φροντίστριας για ΑμεΑ
 
Τα άτομα με αναπηρία όταν ψάχνουν να βρουν φροντιστή (άνδρα ή γυναίκα) για να τους φροντίζει, αναζητούν ένα άτομο έμπειρο, έμπιστο, εχέμυθο και πρόθυμο να τους προσφέρει την απαραίτητη βοήθεια για να γίνει η ζωή τους πιο εύκολη 
και πιο κοινωνικοποιημένη.

Αναζητούν ένα υπεύθυνο άτομο να τους βοηθά στα θέματα της προσωπικής τους υγιεινής (τουαλέτα, μπάνιο),

να τους δίνει τα φάρμακα τους, να μαγειρεύει, να διατηρεί το σπίτι καθαρό, να πλένει και να σιδερώνει, να τους φροντίζει όταν αρρωσταίνουν και να τους συνοδεύουν στις μετακινήσεις τους (σχολείο, πανεπιστήμιο, θέατρο, σινεμά, cafe, σουπερμάρκετ, διακοπές κ.τ.λ.). Ο φροντιστής θα πρέπει να κατανοεί τις ανάγκες των ατόμων με αναπηρία και να τους παρέχει την απαραίτητη βοήθεια για να γίνει η ζωή τους πιο ανεξάρτητη και πιο αξιοπρεπής.

Αναγνωρίζοντας αυτήν την ανάγκη εξεύρεσης του κατάλληλου φροντιστή ο οποίος θα εργάζεται για σας,

το γραφείο KAZAMIAS βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τα ανάλογα γραφεία/συνεργάτες του στο εξωτερικό και επιλέγει τα καταλληλότερα άτομα μετά από προσεκτική αξιολόγηση των βιογραφικών τους και προσωπική συνέντευξη μέσω Skype ή άλλου είδους Video call.             

Για να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση, ζητάμε από όσους ενδιαφέρονται να προσλάβουν φροντιστή, να απευθυνθούν  στο γραφείο μας και να μας ενημερώσουν λεπτομερώς το τι ζητάνε, για να μπορέσουμε και εμείς με τη σειρά μας, να τους βοηθήσουμε στην εξεύρεση του καταλληρότερου ατόμου.

Το γραφείο μας προσφέρει 6 μήνες γραπτή εγγύηση αντικατάστασης του οικιακού εργαζόμενου/φροντιστή

σε περίπτωση αποχώρησης από την εργασία του. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εργοδότησης είμαστε δίπλα σας και έτοιμοι να σας βοηθήσουμε ή να αντικαταστήσουμε το άτομο αν δεν ανταποκρίνεται επαρκώς στα καθήκοντα του και δεν τηρεί τους όρους του συμβολαίου.

Μετά το πέρας της όλης διαδικασίας, σας παραδίδουμε ένα φάκελο με όλα τα απαραίτητα έγγραφα και αντίγραφα όλων των εγγράφων που αφορούν την νόμιμη παραμονή του φροντιστή/φροντίστριας σας.


Μιλήστε μας για τις ανάγκες σας και εμείς θα σας προσφέρουμε το καταλληλότερο προσωπικό.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑμεΑ